пʼятницю, 23 жовтня 2015 р.

Джек Кэнфилд

Джек Кенфілд - тренер в області особистого успіху, один з кращих коучів США. Учень легендарного Наполеона Хілла, засновника і розробника знаменитої стратегії позитивного мислення. Є автором численних книг і статей, в яких розповідає про те, як визначити, чого саме Ви хочете домогтися у своєму житті і як це реалізовувати. Вважає, що в основі будь-якого успіху лежать загальні для всіх принципи досягнення успіху.



У перші роки свого життя Джек пройшов через безліч випробувань, труднощів і позбавлень - про цей період свого життя найкраще скажуть його власні слова:


"Я думаю, що більшість людей не знають, що я народився в сім'ї з дуже невеликим достатком. Батько служив у ВПС, тому, до того часу коли мені виповнилося 6 років, я встиг пожити вже в 5 штатах, і практично нічого з того періоду життя я вже не пам'ятаю.
"Я був типовим хлопчиком з околиці, з сім'ї середнього класу, штату Вірджинія, якщо не враховувати факту, що моя мати була алкоголічка, а батько трудоголіком і теж іноді пропускав чарочку. Тому в мені росли почуття жалю і апатії. Я по натурі дуже сприйнятливий людина, підмічаю навіть незначні деталі, що доводилося робити, щоб вижити в такій сім'ї. А ще я мав величезну больовий чутливістю. І ось з цього все й почалося. "

Книга "Курячий бульйон для душі", з якої почалася моя кар'єра, виникла в той момент, коли одна з моїх студенток запитала: "Пам'ятайте ту історію про цуценя, яку ви нещодавно розповідали?", Я кажу: "Так", а вона: "Історія з якоїсь книги?" - "Ні", "А повинна бути", я запитую "Чому?", Вона відповідає: "Тому, що моїй доньці треба прочитати цю історію", - "Так розкажіть їй цю історію" - "Я не можу, не пам'ятаю" .

Коли ти дитина і у тебе є імпульс діяти - ти дієш! Хочеш погладити кішку, хочеш її викинути з вікна, хочеш обмазати відеомагнітофон арахісовим маслом - йдеш і робиш. Проблема в тому, що ми зростаємо і нашими діями починають управляти батьки, опікуни, брати, сестри, вчителі, тренери, няні. Всі ці різні люди приходять в наше життя і починають командувати - "Не смій", "Припини", "Не можна" і все стає "Не можна" і через якийсь час, коли ми хочемо щось зробити ми придивляємося - "Чи можна мені зробити це? ", замість того, щоб просто робити.

Всі мої сини і пасинок з падчеркою, всі вони артисти. Один барабанщик, другий співає хіп-хоп, третій вчиться в школі, але також задіяний у шкільному театрі. Моя дочка - співачка, син - дуже спортивний хлопець, займається серфінгом, вічно придумує якісь ігри, що нове, постійно на взводі, вічно приходить весь у порізах, в ударах - і мені це подобається, тому що вони пізнають світ, реалізують, розкріпачують свій потенціал. Це не означає, що вони нічого не бояться, ні в чому собі не відмовляють, але схоже процес становлення у них відбувається набагато швидше.

Кожен з нас знає чого він хоче - ми відчуваємо це. Я часто запитую людей - якби в житті для вас не було б ніяких обмежень, щоб ви тоді зробили? І ніхто не може відповісти! Розумієте? І це дорослі люди. А адже це їх основний актив. Якщо всі ми на 100% робити те, що нам подобатися і будемо розуміти принципи, які запускають цей механізм в реальність, тоді, я вірю в це - ми станемо зовсім іншими людьми! Тому я роблю те, що роблю ".

У 1962 році Джек Кенфілд закінчив військовий інститут в Лінслі, (місто Уілінг, Західна Вірджинія), а також отримав ступінь бакалавра з історії Китаю в 1966 році (університет Гарварда) і ступінь магістра з психології в 1973 році (університет штату Массачусетс, Амхерст). У 1978 році він був названий "Видатним молодою людиною Америки", організацією Джейсіс США (United States Junior Chamber, громадська організація з виявлення та навчанню лідерів віком від 18 до 41 року) .На шляху до заслуженого успіху Джек Кенфілд пройшов через безліч важливих і значущих етапів у своєму житті. Ось кілька наріжних каменів у розвитку його кар'єри:
  • Викладач старших класів в Чикаго (1967-68)
  • Директор розвиваючих програм в Clinton Job Corps Center (1968-69)
  • Помічник керівника в організації Клемента Стоуна (W. Clement and Jessie V. Stone Foundation, 1969-70)
  • Засновник і директор Інституту Цілісного Освіти (Institute for Wholistic Education, 1978-80)
  • Директор з розвитку освітніх послуг у Insight Training Seminars (1981-83)
  • Президент організації з розвитку і підвищенню самооцінки (Self-Esteem Seminars і Foundation for Self-Esteem, 1983 - теперішній час)
  • Генеральний директор групи компаній "Курячий бульйон для душі" (Chicken Soup for the Soul Enterprises, 1998 - теперішній час)

У липні 2004 року, Джек Кенфілд заснував Трансформаційний Рада Лідерства (Transformational Leadership Council), групу ідейних лідерів, ораторів, авторів, коучів, тренерів, дослідників, консультантів та інших лідерів в області особистого та професійного розвитку. Члени трансформаційних Ради Лідерства зустрічаються раз на півроку для співпраці, об'єднання і навчання один одного, з метою підвищення своєї ефективності та внесення вкладу в розвиток світу. До цих пір, зустрічі проходили раз на півроку в США, Канаді, на Бермудських островах і в Мексиці. Станом на січень 2012 року, кількість членів Ради досягло позначки в 120 осіб. Джек курирував більше 2500 семінарів та майстер-класів, а також проконсультував боле 500 шкіл, університетів, корпорацій, професійних і організацій охорони здоров'я в 32 країнах світу.
Джек Кенфілд - засновник і президент The Canfield Training Group, тренінгової організації, яка допомагає підприємцям, викладачам, корпоративним лідерам і простим бажаючим ставити і досягати особисті та професійні цілі. Джек також є засновником The Foundation for Self-Esteem, тренінгової організації, яка спеціалізується на піднятті самооцінки і підвищенні впевненості в собі для людей які потребують соціальної допомоги, а також для співробітників соціальних служб та HR-фахівців. Джек написав і розробив "Програму Постановки Цілей", яка допомагає поставити і досягти свою мету людям перебувають на соціальному забезпеченні держави. На сьогоднішній день, 450000 людина успішно скористалися результатами цієї програми і відмовилися від допомоги держави.
У 1990 році Джек Кенфілд у співавторстві з Марком Віктором Хансеном розробив ідею серії книг "Курячий бульйон для душі". Після трьох років копіткої праці, світло побачили перші дві книги, які містили шістдесят вісім історій. Збірники "Курячого бульйону" буквально підірвали книжковий світ! Продажі та рейтинги цих книг встановлювали різноманітні рекорди. Джек Кенфілд, в якості співавтора серії потрапив до Книги Рекордів Гіннеса та утримує рекорд за кількістю книг потрапили в список бестселерів Нью-Йорк Таймс (60 книг-бестселерів), а також Рекорд Гіннеса за кількістю книг (7 книг-бестселерів) одночасно знаходилися в списку бестселерів Нью Йорк Таймс (New York Times Bestseller List) .За весь час існування серії було продано більше 125 000 000 книг по франшизі "Курячий бульйон для душі" (Chicken Soup for the Soul®) і більш 500000000 в друкованому вигляді. В даний час назва "Курячий бульйон для душі" стало торговою маркою і приносить Джек Кенфілд і Марку Віктору Хансену неймовірні гроші (в загальній складності продажі перевищили 1 мільярд доларів США). Крім книг під цією торговою маркою успішно продаються ігри, календарі, DVD, їжа для тварин і людей, а також регулярно виходить в ефір популярне радіо-шоу і телевізійна програма, що транслюються по всій території Північної Америки.З року в рік збірники "Курячого бульйону "годують і зігрівають своїми дивними і чарівними історіями небувалу кількість людей. Якщо вам раптом знадобиться кухоль душевного тепла і натхнення, сміливо запасайтеся ложками цікавості і терпіння, і покуштуйте це чудове блюдо.

Джек Кенфілд також є автором інших не менш відомих бестселерів Нью Йорк Таймс. Ось список з деяких його книг, які користуються великою популярністю в різних країнах світу:

"Правила" - описує 64 перевірених правила для досягнення успіху в будь-якій сфері життя.
"Цілісна життя" - розповідає про силу чітко сформульованих цілей і допомагає їх досягненню
 "Ключ до закону тяжіння" - допомагає втілити будь-яку мрію в реальність і вчить працювати з законом тяжіння
"Фактор Аладдіна" - розповідає про силу щирої прохання і показує яких чудес можна досягти, якщо відкрити життя своє серце.
"Ви повинні прочитати цю книгу!" - У книзі зібрані і описані у вигляді надихаючих історій найзначніші книги, які вплинули на життя знаменитих людей.
Ці та інші книги, а також аудіо, відео та корпоративні тренінгові програми продаються через звичайні і інтернет магазини мільйонними тиражами. Наприклад, аудіо-програма Джек Кенфілд під назвою "Максимальна впевненість" була продана тиражем більше 350 000 екземплярів за допомогою видавництва "Найтінгейл-Конант" (Nightingale-Conant).

Джек Кенфілд також званий гість для більш ніж 1000 радіостанцій і телевізійних програм, багато з яких запрошують його на постійній основі. Ось деякі з таких програм: "Шоу Опри Уїнфрі" (Oprah), "Шоу Ларрі Кінга" (Larry King Live), "Доброго ранку Америка" (Good Morning America), "20/20", "Нічні Новости" (The NBC Nightly News) і т.дВ 2006 Джек з'явився у фільмі "Секрет", а також на сторінках книги "Секрет" від Ронди Берн. У цих творах він ділиться думками про Закон тяжіння і пропонує поради для досягнення успіху в особистому і професійному житті. Окрім "Секрету" Джек також знімався в наступних фільмах: "Опус" (The Opus), "Ліки", (The Cure), "Кошти на всі випадки життя" (The Tapping Solution), "« Так »- це місце призначення ... «Ні» - це спосіб дістатися туди "(Yes IS the Destination ... No is How You Get There) .Подводя підсумок, можна сміливо стверджувати, що Джек Кенфілд є дивним людиною з доброю душею і люблячому серцем. Познайомтеся з його творами і вони назавжди залишать теплий слід у вашому житті.

Источник: http://blaggos.com/success/rules/experts/dzhek-kenfild.html

Источник: http://blaggos.com/success/rules/experts/dzhek-kenfild.html

Источник: http://blaggos.com/success/rules/experts/dzhek-kenfild.html

Источник: http://blaggos.com/success/rules/experts/dzhek-kenfild.html

Источник: http://blaggos.com/success/rules/experts/dzhek-kenfild.html

Источник: http://blaggos.com/success/rules/experts/dzhek-kenfild.html

Источник: http://blaggos.com/success/rules/experts/dzhek-kenfild.html

Источник: http://blaggos.com/success/rules/experts/dzhek-kenfild.html

Источник: http://blaggos.com/success/rules/experts/dzhek-kenfild.html

Источник: http://blaggos.com/success/rules/experts/dzhek-kenfild.html#bio


Источник: http://blaggos.com/success/rules/experts/dzhek-kenfild.html#biЗа последние 30 лет Джек приобрел множество навыков и компетенций, включая такие как: психотерапевт, консультант в области образования, коуч, бизнес-тренер и ведущий авторитет в области достижения максимальных результатов и повышения уверенности в себе.

Источник: http://blaggos.com/success/rules/experts/dzhek-kenfild.html

Немає коментарів:

Дописати коментар