понеділок, 25 квітня 2016 р.

Критика

Критика то ужасна штука. Критику можна слухати лише від тих людей, що досягли вищого рівня аніж ти. Люди, які не досяли навіть твого рівня, вони тобі завидують, а не критикують. То є нормальна природня реакція людини.


Тяжко уявити, але критика це ще одна проблема, яку я хочу розкрити. Звідки взагалі береться ця критика?? Ніхто ж нічого нікому не зроби, а тебе й за це вже судять. У дитинстві, коли дитині настає 10 років (тобто час вибору), вона починає вибирати на який гурток їй записатись, яке зайняття відвідати. Саме у цей вирішальний момент втручуються батьки і ні вони не хочуть підтримати дитину у її виборі а наоборот почати засуджувати її( більшість 35% батьків критикують свої дітей навіть у цьому випадку). Звісно ж є батьки які підтримують своїх дітей, але 35% стають критиками для своїх дітей. Якщо син хоче записатися на бокс , то батьки будуть наполягати на те, щоби він не пішов туди тому що небезпечно, тому що буде кривий ніс, тому що, тому що тому, що.... У цей моменти батьки починають критикувати дитину , у підлітковому віці вони  не дадуть можливості помріяти, а у дорослому житті дитину відправлять вчитися на економічний або юридичний факультет. Якщо ви читали мої ранішні статті , ви знаєте що буде з такою дитиною дальше. 
Поговоримо про сучасність. Як ви бачити світ? Якщо взяти на прикладі критики , то світ таки доволі сірий, чим здається він. Навколо сіра маса яка засуджує людину яка має мрію і це не той випадок , де гноблять і розказують , що ти нічого не доб'єшся  в житті як говорить моя вчителька з математики.
Бог дав нам слово, а ми його засрали люто, борюся за наші права хоча я і не Мартин Лютер 
(с) Мот
Бог говорить : " Не судіть і не будете судженні." А ми судемо, можливо ми висмоктуємо просто енергію у когось своїм засудженням. Люди привикли засуджувати інших тому що у них самих породжується завість, є виняток людей у яких породжується страх. Доходить навіть до такого момент, коли ти не можеш відкритися людині адже вже накручуєш , що тебе засуджують ( можливо тому більшість людей закриті у собі).
Андрій Кузьменко( Скрябін)- співак який  був дуже розумною людиною. Усе своє життя він стверджував, що людям потрібно критика для того щоби просто позаздрити. Якщо тебе критикують, то це нормально , але лише у тому випадку якщо ця людина добилася більшого успіху чим ти адже тоді є до кого рости. Є люди які нас постійно будуть критикувати , але якщо ця людина, не добилася навіть  твого рівня ,то толку слухати її якщо вона ніхто проти тебе))
Одна справа слухати людину, яка є доктором науки і людиною яка лежить під під'їздом і стверджує , що він є професор.

Немає коментарів:

Дописати коментар